Et par ting, du måske undrer dig over.
Blokerer Mute virkelig apps?
Ja. Med din tilladelse til Skærmtid bruger Mute Apples styring til at afskærme understøttede apps og websteder under en session eller plan. Du vælger, hvad der skal blokeres. Nogle systemapps og -tjenester håndteres anderledes af iOS.
Kan jeg holde vigtige apps tilgængelige?
Ja. Føj enkelte apps til Nødvendige, og brug Kun nødvendige til en bredere pause. Tjek de apps, du har brug for, før din første lange session. Hele kategorier kan ikke tilføjes som undtagelser; iOS tillader op til 50 undtagelser for apps og 50 for websteder.
Gør Mute opkald eller notifikationer lydløse?
Mute anvender begrænsninger på apps og websteder. Den slår ikke lydløs til og erstatter ikke iPhones Fokus-indstillinger. Brug Apples Fokus-styring separat, hvis du vil ændre notifikationer.
Har Antitoxic Time brug for min placering?
Nej. Du kan vælge en by i stedet. Hvis du bruger din aktuelle placering, bliver beregninger og gemte koordinater på din iPhone. Mute sporer ikke din placering i baggrunden. Opdater din placering eller by, når du rejser.
Kan I se, hvilke apps jeg bruger?
Nej. Mute uploader ikke Skærmtid-rapporter eller appforbrug til udvikleren. Dine præferencer og valg bliver på din iPhone. Se privatlivspolitikken.
Kan Mute hentes?
Mute gør klar til lancering i App Store og bliver gratis ved lanceringen. Linket til at hente den dukker op her, når appen er tilgængelig.
Hvordan stopper jeg blokeringen?
Afslut Mute under I dag stopper en manuel session. En separat aktiv plan kan stadig gælde. For at stoppe alle sessioner og deaktivere planer samtidig skal du åbne Indstillinger → Slå alle Mute-begrænsninger fra. Du kan også trække adgangen til Skærmtid tilbage i iOS-indstillingerne.