Några saker du kanske undrar över.
Blockerar Mute verkligen appar?
Ja. Med din behörighet för Skärmtid använder Mute Apples kontroller för att skärma av appar och webbplatser som stöds under en session eller ett schema. Du väljer vad som ska blockeras. Vissa systemappar och tjänster hanteras annorlunda av iOS.
Kan jag behålla viktiga appar tillgängliga?
Ja. Lägg till enskilda appar i Essentials och använd Essentials only för en bredare paus. Kontrollera de appar du behöver före din första långa session. Hela kategorier kan inte läggas till som undantag; iOS tillåter upp till 50 app- och 50 webbplatsundantag.
Tystar Mute samtal eller aviseringar?
Mute tillämpar begränsningar för appar och webbplatser. Det slår inte på tyst läge och ersätter inte iPhones fokusinställningar. Använd Apples fokuskontroller separat om du vill ändra aviseringar.
Behöver Antitoxic Time min plats?
Nej. Du kan välja en stad i stället. Om du använder aktuell plats stannar beräkningarna och sparade koordinater på din iPhone. Mute spårar inte din plats i bakgrunden. Uppdatera din plats eller stad när du reser.
Kan ni se vilka appar jag använder?
Nej. Mute laddar inte upp skärmtidsrapporter eller appanvändning till utvecklaren. Dina inställningar och val stannar på din iPhone. Se integritetspolicyn.
Går Mute att ladda ned?
Mute förbereds för lansering i App Store och blir gratis vid lanseringen. Nedladdningslänken visas här när appen finns tillgänglig.
Hur slutar jag blockera?
End Mute på Today stoppar en manuell session. Ett separat aktivt schema kan fortfarande gälla. För att stoppa alla sessioner och inaktivera scheman samtidigt öppnar du Settings → Turn off all Mute restrictions. Du kan också återkalla åtkomsten till Skärmtid i iOS Inställningar.