Walnut
Політика конфіденційності Walnut
Оновлено 30 вересня 2026 р.
Це переклад. Якщо він відрізняється від англійської версії, чинною є англійська версія.
Walnut — застосунок із розумовими іграми для iPhone. Його створено так, щоб усе, що стосується вашої гри, лишалося на вашому пристрої.
Що ми збираємо
Нічого. У Walnut немає облікового запису чи входу, аналітики, реклами й стеження. Ми не маємо сервера, який отримував би ваші дані.
Що лишається на вашому iPhone
- Ваші результати, рівні, серія, історія тренувань, час розв’язання головоломок і налаштування зберігаються у файлі всередині застосунку. Вони входять до звичайної резервної копії iPhone і видаляються разом із застосунком. Ви можете стерти їх будь-коли в Me › Reset progress.
- Необов’язковий віковий діапазон, який ви вибираєте під час налаштування, використовується лише для підбору комфортного темпу й ніколи не залишає ваш iPhone.
- Нагадування — це локальні сповіщення, заплановані на вашому iPhone; ви можете вимкнути їх будь-коли.
- Game Center (якщо ви відкриваєте таблиці лідерів і входите) працює під керуванням Apple відповідно до політики конфіденційності Apple; Walnut лише надсилає туди ваші ігрові результати.
Покупки
Підписки та довічну покупку обробляє Apple через App Store. Ми ніколи не бачимо ваших платіжних даних; до цих операцій застосовується політика конфіденційності Apple.
Дозволи
Сповіщення запитуються лише якщо ви вмикаєте щоденне нагадування або коли починаєте безкоштовний пробний період (щоб ми могли нагадати вам за два дні до його завершення).
Інформація про здоров’я
Walnut створено для розваги й тренування. Це не медичний пристрій, він не діагностує, не лікує й не запобігає жодним станам і не збирає даних про здоров’я.
Діти
Walnut не збирає персональної інформації ні від кого, зокрема від дітей.
Зміни
Якщо ця політика зміниться, ми оновимо цю сторінку й дату вище.