Kysymyksiä Curatista
Ladataanko kuvani mihinkään?
Ei. Curat analysoi kuvasi laitteellasi Applen Vision-kehyksellä ja vertaa myös yhteystietoja laitteellasi. Sillä ei ole palvelimia, tiliä, mainoksia eikä seurantaa.
Voinko kumota siivouksen?
Kyllä. iOS pyytää vahvistamaan jokaisen poiston, ja poistetut kuvat ja videot siirtyvät Kuvat-apin Äskettäin poistetut -albumiin 30 päiväksi. Yhteystietojen muutokset voi palauttaa vCard-varmuuskopiosta, jonka Curat tallentaa Tiedostot-appiin.
Miten Curat päättää, minkä kuvan säilyttää?
Sarjan sisällä se suosii suosikkeja, sitten terävintä, parhaiten valotettua ja parhaiten sommiteltua kuvaa laitteella tapahtuvan kuva-analyysin mukaan. Voit vaihtaa valintaa napauttamalla mitä tahansa kuvaa.
Poistuvatko kuvat albumeistani, kun poistan kaksoiskappaleita?
Eivät. Kun ylimääräisiä kuvia tai kaksoiskappaleita poistetaan, säilyttämäsi kuva liittyy jokaiseen albumiin, jossa ne olivat. Suosikkeja ei koskaan valita.
Onko Curat ilmainen? Onko päivärajoja?
Curat on ilmainen ladata, ja skannaus, näyttökuvat, näytön tallenteet, isojen videoiden luettelo ja Pyyhkäisytila ovat ilmaisia ilman päivärajoja. Curat Premium lisää Älykkään siivouksen, videopakkaajan, Live Photos -kuvien muuntamisen still-kuviksi ja yhteystietojen yhdistämisen.
Miksi kirjastoni on skannattu vain osittain?
Jos sallit pääsyn vain valittuihin kuviin, Curat näkee vain ne. Salli täysi pääsy kohdassa Asetukset → Curat → Kuvat skannataksesi kaiken.
Toimiiko Curat iPadilla ja Macilla?
Kyllä. Curat toimii iPhonella, iPadilla, Apple silicon -Maceilla ja Apple Vision Prolla 32 kielellä. iPadilla ja Macilla vasen ja oikea nuolinäppäin toimivat Pyyhkäisytilassa.